Entreprenad i Sölvesborg

Entreprenad i Sölvesborg

Nu regnar det i Sölvesborg och jag saknar mitt lilla hus i skogen =) Jag har haft en del problem med hälsan och detta år varit mycket stressigt. Vi har haft så mycket att göra på jobbet, och vi alla har jobbar övertid, men nu så har det lugnat sig då vi har tagit hjälp av ett företag inom entreprenad när det gäller industrimontage. De har gjort ett fantastiskt jobb och det är jag mycket tacksam för. Även mina kollegor har verkligen slappnat av och mår mycket bättre, det är alltid skönt att se. Jag hoppas innerligt att detta år blir ett lugnare och roligare år på jobbet utan för mycket stress. Man kan ju aldrig veta hur man ska ha det under ett helt arbetsår, men vi får la hoppas på det bästa. =)

Kanske kommer jag ihåg att skriva något mer inom industrimontage i framtiden, vi får la se. Det är ju alltid kul att läsa och skriva om det man jobbar med =) Det finns ju många slags entreprenad, som det finns många olika sorters potater, men industrimontage är en av mina favoriter. =)

Det är i alla fall så att jag kan slå ett slag för detta företag, om ut i fall att det är någon av er som behöver hjälp med entreprenad i Sölvesborg med omnejd. De har gjort ett fantastiskt jobb för oss på jobbet! Jag är mycket tacksam.

Kramar från mig =)

PS: Jag har tänkt att jag ska försöka utveckla bloggen med lite mer innehåll och bilder i framtiden. Jag har länge funderat på detta, men aldrig haft tid eller ork. Men nu så ska jag försöka göra det, det ska bli kul att se hur det utvecklas. =) Kom gärna med tips och idéer på hur jag kan göra det roligare och bättre!

Kommentarer är stängda.