Vägen till körkort

Vägen till körkort

Hej och välkommen till ett nytt inlägg på min blogg. Jag har varit fullt upptagen under en tid för jag har tagit en intensivkurs hos en körskola i Uppsala som heter Sivia Trafikskola och jag har varit fullt fokuserad på att lära mig att köra bil och att plugga teori, så bloggen har fått vänta. Men igår skedde det underbara att jag fick mitt körkort och det firades med kaffe och prinsesstårta med familj och vänner. De var lika lyckliga som jag över mitt körkort och idag tänkte jag att jag verkligen skulle ta och skriva ett inlägg på bloggen om detta. Körkort är nyckeln till frihet på så många olika plan, för egen del kan jag nu söka helt andra jobb än det tråkiga jobb jag har idag och jag är även fri att bosätta mig var jag vill eftersom jag inte längre är beroende av att åka buss. Det var inte riktigt sant för någon bil har jag inte köpt ännu men det planerar jag att göra och redan till helgen ska jag och brorsan kolla på bilar. Sivia Trafikskola valde jag eftersom jag har några kompisar som även dem gått på denna körskola i Uppsala och de sa åt mig att det är en bra körskola i Uppsala och de rekommenderade mig att jag skulle gå intensivutbildningen hos dem. Sivia Trafikskolas utbildningspaket och intensivkurser är gjorda för att vara ett enkelt och ekonomiskt alternativ för att ta körkortet. Alla intensivkurser hålls i deras lokaler i centrala Uppsala och ni som önskar ta körkortet snabbare och enklare med en intensivkurs borde gå kursen hos dem. Givetvis går det att vända sig till denna körskola i Uppsala om man vill ta sitt körkort på det där traditionella sättet också. 

Kommentarer är stängda.