Slipp ont i ryggen

Slipp ont i ryggen

God eftermiddag och varmt välkomna hit till min blogg där jag skriver om det mesta jag är med om. Ni kanske följer mig på sociala medier, där lägger jag ut en del bilder, kika gärna in där eller lägg till mig som vän om ni inte redan gjort det. I mitt inlägg här idag så hade jag tänkt att jag skulle skriva om det här med massage. Jag har ont i ländryggen och har hittat ett företag som har kunnat hjälpa mig. Företaget hjälper även dig som vill få massage i Gävle med omnejd och heter Rygg & nackakuten i Gävle. 

Dem som driver det här företaget är kompetenta och man får den hjälp man behöver när man går dit. Hur som helst så är det väldigt många som har hört av sig till mig och vill veta mer om det här med möjligheten till att få massage i Gävle, även något jag tog upp i ett inlägg på Facebook, men det är bra att skriva om det på bloggen också. Jag tillhör den här sortens människor som har provat massage på olika företag men den massage som har haft bäst effekt på mig är den jag får när kommer till Rygg & nackakuten i Gävle. De erbjuder en speciell massage som får bäcken och kotor i rätt position. Mina kotor i ländryggen hade blivit lite felställda fick jag veta men med hjälp av deras massage i Gävle så försvann värken redan efter en gång. Det var nog allt för den här gången men jag hoppas att ni vill läsa mer om Rygg & nackakuten i Gävle på deras egen sida på nätet. 

Kommentarer är stängda.