Besök detta café i Haninge

Besök detta café i Haninge

God dagens gott folk! Förhoppningsvis mår ni bra och har en bra måndag, med förhoppningen att förgylla er dag lite extra skriver jag nu det här inlägget. Tanken är att berätta för er om ett café i Haninge, i Stockholms skärgård. Ifall det är något som intresserar dig är det bara att fortsätta läsa.

Under årets semester har jag fokuserat på att besöka nya platser och ställen i Sverige, med tanke på att man tar en väldigt stor risk om man reser utomlands. Jag har tagit mitt ansvar och försökt att besöka ställen där man varken utsätter sig själv eller någon annan för någon större risk. Dagens inlägg kommer som sagt handla om ett café i Haninge, i Stockholms skärgård, vilken ni säkert redan har listat ut innehåller möte mellan människor. Dock såg jag till att hålla rekommenderat avstånd och se till att jag verkligen var helt frisk innan jag åkte dit, något jag tycker alla borde göra. Hur som helst ville jag prata om detta café för att jag blev så positivt överraskad. Caféet heter Stegholms Gård och det är beläget i en riktigt mysig del av Stockholms skärgård. I somras var det första gången jag besökte dem, jag visste faktiskt inte att de fanns förrän en kompis berättade det för mig i början av sommaren. När jag gick in på deras hemsida och läste mer om dem kände jag direkt att jag behövde åka dit för att se vad de hade att erbjuda. Som sagt blev jag verkligen positivt överraskad, jag möttes av riktigt trevlig personal som såg till att jag fick ett bra besök. Fikat var dessutom otroligt gott, mina smaklökar hade en fest i munnen under tiden jag fikade. Det här är ett café i Haninge som jag verkligen kan rekommendera till er alla som har vägarna förbi, då kommer ni definitivt förstå vad jag pratar om.

Kommentarer är stängda.