Södermalms Bil & Gummi

Södermalms Bil & Gummi

Hej alla mina läsare och välkomna till ett nytt inlägg. Jag var ute med bilen för några dagar sedan när avgassystemet gick sönder och det vet ni hur det låter, så det var bara att köra bilen till verkstaden. Just det här med bilar är ett helt kapitel för sig, för det är så att om man inte har en ny bil utan en begagnad så nog är det alltid något som krånglar och går sönder och därför är det viktigt att ha en bra relation till en bilverkstad, och det har jag. Jag ska prata med er om en bilverkstad på Södermalm som heter Södermalms Bil & Gummi, för det är nämligen till dem som jag vänder mig när bilen behöver lagas och ibland även när bilen behöver service. Det här är en bilverkstad på Södermalm som jag litar på till hundra procent och det känns bra. Innan jag upptäckte Södermalms Bil & Gummi så hade jag vänt mig till några andra verkstäder som sades kunna hjälpa mig. Någon kunde det, men en annan verkstad blåste mig, lagningen höll en månad och sedan ville ingen på det företaget erkänna att de gjort fel och det var då jag lämnade in bilen till Södermalms Bil & Gummi och de fick göra om jobbet men då blev det riktigt gjort. Sedan har jag fortsatt att vända mig till dem och jag har alltid kunnat lämna bilen i största förtroende till dem och så är det prisvärt att vända sig till dem också och det är ett extra plus i kanten. Södermalms Bil & Gummi är en BDS bilverkstad på Södermalm och alla BDS:s bilverkstäder servar och reparerar alla bilmärken och bilmodeller. De kan hjälpa dig med allt från oljebyte, däckbyte, bromsbyte, strålkastarbyte och byte av avgassystem till stora reparationer. 

Kommentarer är stängda.